piatok 27. júla 2018

Nagy Plíšková! Dohában, ez az utolsó találkozás Wozniacki

Karolína Plíšková az elődöntőben tenisztorna Dohában unibet fogadási bónuszok először pályafutása legyőzte szlovák Dominika Cibulkova nyerni třísetové 6: 4, 4: 6, 6: 3, hogy segítsen 21 ász. Miután január diadal Brisbane egy versenyen duó játszik majd a második az idei utolsó, az ő riválisa a dán teniszező Caroline Wozniacki, aki a második elődöntőben simán megbirkózott a Puerto Ricó-i Mónica Puig.

Plíšková, hogy ma először sikeresen játszott el halasztott többször megszakított negyeddöntőben a kínai Zhang Shuai, bár a szolgáltatás volt először, de miután két Brejc végül megnyerte az első szettet.A második volt vesztes 0: 4, és a veszteség két sz akadár már utolérte.

A döntő szett huszonnégy cseh a hetedik játékban, amelyben ő játszotta a szél ellen, megfordult két brejkboly majd felkapott soupeřce beadásra. Utána játék, köszönhetően 21. ász doservírovala a győzelem után közel két órán keresztül vált a második mérkőzés pontokat. Három évvel idősebb ellenfél, aki a világranglistán az ötödik helyre, verte Pliskova a negyedik kísérlet.

„Ahhoz, hogy unibet befizetési lehetőségek két győzelem egy nap alatt csodálatos, plusz unibet fogadási útmutatók én volt az első alkalom legyőzte Dominic. A körülmények kihívást, így nem volt egy top tenisz, de a győzelem számít, „mondta a bíróság tavalyi US Open döntőse.

az idei birkózás egyensúly Plíšková ját 14 győzelem és csak egy vereséget.Ő szenvedett a negyeddönt őbe az Australian Open a horvát Mirjana Lučičovou-Baroniovou.


Az egykori világelső Wozniacki elvesztette mindhárom korábbi találkozások, az utóbbi időben három évvel ezelőtt Isztambulban. Ha szombati utolsó sikerül, akkor adjunk a nyolcadik címet a WTA áramkört.

Ezzel szemben a cseh helyettes páros már kiesett. Miután csütörtöki megszüntetése květa peschke ma nem, illetve Andrea Hlaváčková és Barbora Strýcová. Hlaváčková egy kínai Peng Shuai engedett a negyedben három ukrán-kazah pár Olga Savčuková, Jaroslava Švedovová.Hasonlóképpen csökkent még Strycova indiai Sania Mirza az elődöntőben ellen az USA-szlovén páros Abigail Spearsová, Katarina unibet sportfogadás online Srebotniková.

Eredmények tenisztorna nő i Dohában

Spears, Srebotnik (4-USA / Slovin.) - Mirzaová, Strycova (2-India / CR) 6: 3, 1: 6, 10: 8.

unibet online sport fogadás

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára