piatok 21. júla 2017

Šéfovia Baníka zvažujú, či bude pri tíme pokračovať tréner Frňka

Doterajší kouč Baníka Petr Frňka nemá signál, že by mal po neúspešnom jari skončiť. Kontrakt má na dobu neurčitú.

"Zatiaľ som neustále pod zmluvou a budúci týždeň si s vedením klubu zhodnotíme jar a povieme čo ďalej," uviedol Frňka.

To je tiež dôvod, prečo zatiaľ nechce rozoberať svoje pôsobenie v Baníku. "Nechcem nič púšťať do médií, kým svoje stanovisko nepoviem vedenie," podotkol.

Má vôbec ešte chuť pokračovať? "Takto to u mňa nestojí," odpovedal.


"Pokračovať áno, ale za určitých podmienok, ale nechcite, aby som teraz bol konkrétny. Je to príkre. "

Tvrdí, že mu je fuk, či šéfovi a Baníka konajú s Trpišovským. "S Jindrom sa poznám a na mojom vzťahu k nemu sa nič nezmení.Počul som o ňom, stavky online že je veľmi dobrý tréner, takže to je úplne v poriadku. "

Predseda predstavenstva Baníka Petr Šafarčík nevylúčil, že tréner Frňka skončí, ale ani to, že zostane. "Ešte nemáme jasno. Dali sme si aj s trénerom týždeň na vyhodnotenie, "uviedol Šafarčík.

A stretol sa s Henrichom Trpišovským? "Stretávam sa s toľkými ľuďmi…" odpovedal. "Ale bol som sa na neho pozrieť v predposlednom kole národnej ligy, kedy hral Žižkov s Táborský. To je pravda. "

Petr Frňka mal na jar dôveru šéfov klubu. Tí ho navyše angažovali s výhľadom na dlhodobú spoluprácu. "Vyhodnocujeme situáciu celkovo, ale neznamená to, že skončí," upozornil Šafarčík.

Útočník Milan Baroš po poslednom zápase sezóny kritizoval pomery v klube.Okr em iného povedal, že s ním doteraz nikto o jeho ďalšom angažmán nerokoval. "To zatiaľ nechcem komentovať," povedal Šafarčík. "Ale sedeli sme s jeho manažérom Pavlom Paskom a dali si termín, kedy to budeme riešiť. Milan je teraz v zahraničí, počkám, až sa vráti. "

Podľa Baroša je chybou, že v manažmente Baníku sú samí mladí chalani bez potrebných skúseností. Je šanca, že sa to zmení? "Už sa prežitá, že sme rokovali s Karlom Kulo, to je pre nás variant takmer optimálne, aby bol športovým riaditeľom," priznal Petr Šafarčík.

Lenže Kula zatiaľ ponuku odmietol.Nemá za seba náhradu v druholigovom Třinci, kde je šéfom predstavenstva. "Navyše je predsedom Moravskosliezskeho futbalového zväzu, takže by všetko nestíhal," dodal Šafarčík. "Dnes to vziať nemôže, ale je stavkovanie online to variant do budúcnosti. Bohužiaľ kvalitných ľudí, ktorí majú sk úsenosti, schopnosti a nejaký charakter, sa vo futbale moc nepohybuje. "

stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára